У мене це відклалося в голові і в потрібний момент з'явилося, — Євген Янович про створення декорацій свого шоу "20:23"

Євген Янович. Фото: kanaldim.tv

У травні 2023 року на українському YouTube з'явилося вечірнє шоу "20:23", ведучим якого став актор і сценарист Євген Янович. В гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець" він розповів про те, чому головною декорацією його проєкту став саме захід сонця.

Євген Янович сам веде шоу "20:23", пише для нього сценарій, продюсує і сам вигадав ці декорації. Без допомоги, звісно, не обійшлося, каже він.

"Над цим шоу працює величезна команда. Але в дитинстві, коли мені було шість чи сім років, я завжди проводив літо у бабусі. Ненавидів кожне літо, тому що мене не відправляли в дитячий табір, а до бабусі пасти корів. Але пам'ятаю, як ми сиділи з бабусею під липою під час заходу сонця, а вона мені розповідала по хмарах якусь історію-казку. У мене це відклалося в голові і в потрібний момент з'явилося. Тому я одразу уявляв, що декорацією має бути обов'язково сонце", — розповів він.

Коли команда з Женею на чолі приїхала на локацію, то познайомилася з художником-постановником Юрою. Він і запропонував додати до помаранчевого сонця ще й воду.

Повна версія інтерв'ю: Про того, хто створює хвилі, про проблеми суспільства та зміну назви свого шоу "20:23" за донат на ЗСУ: Євген Янович в гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 23-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: учасники проєкту "Леви на джипі" — Валік Міхієнко і Роман Щербан та ведучий, актор і сценарист Євген Янович. Музичний гість — гурт YAGODY.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 42 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 23.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір