Були страшні конфлікти, бо вона іноді поводилась як імператриця, — саундпродюсер Вадим Лисиця про Наталю Могилевську

Вадим Лисиця. Скриншот: kanaldim.tv

За 20 років роботи в українському шоубізнесі музичний продюсер Вадим Лисиця встиг попрацювати майже з усіма зірками першого ешелону нашої сцени. У проєкті "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім" він зізнався, з ким було найважче.

"Важко працювати з артистом, який не розуміє, що він хоче. Таких артистів, на жаль, не один і не два. Я не можу сказати, що це Могилевська чи Лобода — ці дівчата точно знають, чого хочуть", — каже він.

Однак саме Наталю Могилевську саундпродюсер називає тією, з ким працювати було найважче. У 2008 році вони разом створювали другий сезон проєкту "Фабрика зірок". Тоді Вадим Лисиця і помітив у співачки ознаки зіркової хвороби.

"Могилевська, наприклад, взагалі стояла біля початків моєї музичної кар'єри. Вона з'явилася у моєму житті за два роки до "Фабрики зірок-2". Я допомагав робити якісь її концертні виступи, готував її програму з Владом Ямою після "Танців з зірками". Потім ми разом робили "Фабрику…", і там були страшні конфлікти, бо вона іноді поводилась як імператриця. Всі сиділи, курили і не знали, що сказати, коли післязавтра ефір, а жодної пісні для 16 фабрикантів ще не було готово. Я розумів, що це все мені треба робити, а вона ходила собі і з кимось говорила по телефону. Я сказав їй, щоб вона їхала, куди хоче, і більше не приїжджала. До речі, вона тоді більше жодного разу і не приїхала. Віддала мені все і сказала, що не заважатиме. Мені здається, це врятувало проєкт", — розповів Лисиця.

Більше новин програми "Муз_Тренд":

Прямий ефір