Швидко будуть виникати нові артисти, але вже не буде гучних імен і глиб, — співачка Jerry Heil про те, як змінюється музична індустрія в Україні

Jerry Heil. Фото: kanaldim.tv

У "Тихому вечорі з Оленою Кравець" українська співачка та авторка пісень Jerry Heil поділилася думками щодо того, як змінюється музична сцена, зокрема в Україні. Зміни відчутні й в усьому світі, каже вона.

"Вона рухається. Рух тектонічних плит прям шатає. Я відчуваю, що зараз швидко будуть виникати нові артисти, але вже не буде гучних імен і глиб. Я б не назвала це андеграундом. Все зараз змінюється у світі, не тільки в Україні. Ринки локалізуються, і ти можеш стати популярним у якійсь ніші. Це може бути поп, але і поп уже дуже розмитий. Колись звучання Біллі Айліш не вважалося попсовим, але зараз це поп. Я б не бралася прогнозувати, але мені здається, що треба просто знайти свою аудиторію і з нею дуже тісно працювати", — поділилася співачка.

У розмові з Оленою Кравець Jerry Heil також додала, що їй дуже подобається, як зараз українська молодь розвивається в музиці. Улюблених колег-артистів, яких би вона постійно слухала, у виконавиці немає, бо вона "слухає все". Проте, з огляду на нещодавні релізи, Jerry Heil виділила Parfeniuk, Кажанну і TUMAZAR.

Повна версія інтерв'юПро паузу в навчанні у Берклі та перетворення андеграунду в поп: Jerry Heil у "Тихому вечорі з Оленою Кравець"

Гостями 29-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: режисер Павло Остріков, актор і кулеметник 87-го батальйону 106-ї окремої бригади ТрО Володимир Кравчук, а також співачка, хітмейкерка і авторка пісень Jerry Heil.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 45 млн переглядів* на диджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 31.10.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір