Я захопилася чаями. Заставила ними дві полиці, — співачка Jerry Heil

Jerry Heil. Фото: kanaldim.tv

Українська співачка і авторка пісень Jerry Heil вже протягом кількох років не вживає м'ясо та алкоголь. У зв'язку з цим артистка шукає більш "здорові" захоплення та способи конектитися з іншимиу компаніях. Про це вона розповіла у "Тихому вечорі з Оленою Кравець". 

"Я намагаюся зробити цей світ трішечки кращим, але виходить так. Люди ж конектяться завдяки їжі чи алкоголю. Піти в клуб, на якийсь концерт — це ж про випивку. Так ти обростаєш компанією. А я не можу. Я захопилася чаями. Купила собі набір для чайної церемонії і кайфую. Заставила дві полиці різними чаями: улуни, шен пуери", — поділилася вона.

Повна версія інтерв'юПро паузу в навчанні у Берклі та перетворення андеграунду в поп: Jerry Heil у "Тихому вечорі з Оленою Кравець"

Гостями 29-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: режисер Павло Остріков, актор і кулеметник 87-го батальйону 106-ї окремої бригади ТрО Володимир Кравчук, а також співачка, хітмейкерка і авторка пісень Jerry Heil.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 45 млн переглядів* на диджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 31.10.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір