Стало складніше збирати кошти, — ініціаторка проєкту Arm Women Now Ірина Никорак

Ірина Никорак. Фото: kanaldim.tv

Гостею 26-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стала засновниця проєкту Arm Women Now та народна депутатка України Ірина Никорак. Вона розповіла про те, чому стало складніше збирати кошти на допомогу Збройним силам та про те, як почала співпрацю із "Волонтерами Культури" — Дмитром Авдєєвим і Олександром Хом'яком.

До повномасштабного вторгнення РФ Ірина Никорак не мала жодного відношення до пошиву одягу. Виробництва свого вона теж не мала, тому починати все довелося з нуля.

"Ми познайомилися з Сашком в Instagram, слідкували за діяльністю одне одного. Ми весь час робили збори на військову жіночу форму, коштів не вистачало. Збирали на фандрайзинговий кампаніях, залучали наших зірок шоу-бізнесу і спортсменів, за що їм велика вдячність. Але, напевно всі помітили, що через рік після повномасштабного вторгнення стало складніше збирати кошти. Жінок на передовій дуже багато, тому ми і почали спільно фандрейзити. Велика вдячність "Волонтерам Культури" за те, що вони знаходять такі оригінальні і унікальні шляхи, як зібрати кошти", — розповіла вона.

Разом Arm Women Now та "Волонтери Культури" одягнули понад 100 жінок, які несуть службу на передовій.

Повна версія інтерв'ю: Чому волонтерити стає складніше та що потрібно жінкам на фронті: "Волонтери Культури" Дмитро Авдєєв і Олександр Хом'як та ініціаторка Arm Women Now Ірина Никорак у гостях "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 26-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали "Волонтери Культури" — Дмитро АвдєєвОлександр Хом'як та ініціаторка проєкту Arm Women Now Ірина Никорак. Також до студії завітав військовий, письменник Павло Вишебаба. Музична гостя — Gezweirdo.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 43 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 16.10.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір