Це моя проблема, — Куран із "ВЕТЕРАНІВ КОСМІЧНИХ ВІЙСЬК" про глядачів, які не сміються

Влад Куран. Фото: kanaldim.tv

12 жовтня у Центрі культури та мистецтв НАУ відбудеться концерт-імпровізація "ВЕТЕРАНІВ КОСМІЧНИХ ВІЙСЬК". Напередодні Артем Дамніцкий, Влад Куран і Олександр Венедчук завітали в гості у "Тихий вечір з Оленою Кравець", де обговорили тип глядачів, котрі не сміються на концертах. 

Ведуча Олена Кравець, згадавши часи "Кварталу", запитала у гумористів, чи зустрічається їм під час туру такий тип глядачів, котрі купують квиток у перший ряд і не сміються.

"Це моя проблема. Я завжди вибираю якогось діда, ловлю його поглядом і дивлюсь. Не на людей, які сміються, а на нього. Ще тяжко, коли приходять люди, які не розуміють, що таке імпровізація, і чекають наші номери. Було таке, що ми там щось розганяємо, аж ось встає чоловік і каже: "Та коли вже буде пісня ваша? І номер оцей? Скільки можна балакати, показуйте!". При тому, що вже минула година концерту", — відповів Куран.

Дамніцкий додав, що є й такі, котрі під час концерту не сміються, але після підходять і кажуть, як же смішно їм було.

"Найжорсткіша була жіночка 70+, яка купила квиток, щоб увесь концерт кричати: "Ласточкін, де президент?". Вона потім затикалася на хвилин п'ять, а коли адміни від неї відходили, вона знову: "Ласточкін, де президент?". Вона нам, звісно, цим контент зробила", — розповів Артем Дамніцкий.

Повна версія інтерв'ю: Про глядачів, які не сміються, економію під час турів та сварки: "ВЕТЕРАНИ КОСМІЧНИХ ВІЙСЬК" у "Тихому вечорі з Оленою Кравець"

Гостями 24-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: блогер Влад Шевченко, "ВЕТЕРАНИ КОСМІЧНИХ ВІЙСЬК", а також інтригуюча рубрика "Шо там по" від Данила Білого. Музичні гості — муза романтики Darisha та ADAM.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 42 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 23.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір