"Усі інші його блокували, а я взяв на роботу": Євген Янович розповів, як знайшов хлопця, котрий робить на шоу "20:23" хвилі

Євген Янович. Фото: youtube.com/@YanovychYevhenii

У травні 2023 року на українському YouTube з'явилося вечірнє шоу "20:23", ведучим якого став актор і сценарист Євген Янович. Головні декорації в ньому — помаранчевий диск призахідного сонця і неглибокий басейн з водою, що йде хвилями. В гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець" Янович розповів про свого помічника Андрія, який став знаменитим, коли стало відомо, що хвилі на воді він робив вручну шваброю.

"Це Андрюша, мій помічник. У нас підлозі вода, і режисер сказав, що дуже потрібні хвилі. Ми не встигли до зйомок зробити якийсь моторчик, тому Андрій просто робив хвилі в ручному режимі. Через це мені потім писали, що я повернув кріпацтво", — розповів ведучий "20:23". 

Помічника Євген Янович взяв собі вперше. А знайшов він його в Instagram, де хлопець протягом кількох місяців іронічними жартами коментував його сторіс. З часом Янович запропонував тому попрацювати разом. Тепер хлопець допомагає зі сценарною складовою вечірнього шоу.

"Писав так пару місяців, поки я не сказав йому, що в мене є небезпечна футбольна передача і запропонував йому за тисячу гривень написати туди рубрику. Напишеш — заплачу тисячу гривень, не напишеш — заплачу тисячу гривень. Він спробував, але нічого нормального не написав. Я йому скинув тисячу гривень і запропонував працювати далі. Так Андрій у 18 років почав писати, придумувати всілякі цікаві речі, допомагає мені зі сценарною частиною "20:23", — каже Янович.

До речі, іронічні коментарі Андрій писав не тільки Євгену, однак інші хлопця блокували.

"Я знаю, що ці іронічні коментарі він писав не тільки мені. Валік Міхієнко його, наприклад, заблокував. Усі інші його блокували, а я взяв на роботу", — сміється він.

Повна версія інтерв'ю: Про того, хто створює хвилі, про проблеми суспільства та зміну назви свого шоу "20:23" за донат на ЗСУ: Євген Янович в гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 23-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: учасники проєкту "Леви на джипі" — Валік Міхієнко і Роман Щербан та ведучий, актор і сценарист Євген Янович. Музичний гість — гурт YAGODY.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 41 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 16.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір