Масштабні навчання із захисту кордону провели військові на Київщині (ВІДЕО)

Учения. Фото: ngu.gov.ua

Командно-штабні навчання із захисту державного кордону розпочалися у Київській області. Правоохоронці відпрацьовують елементи протидії можливому проникненню мігрантів на територію нашої країни. Про це повідомляє "Дом".

У навчанні взяли участь поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, працівники Міграційної служби, рятувальники, патрульні поліцейські, а також працівники Державного агентства України з управління зоною відчуження. Також створено міжвідомчий штаб, який координує взаємодію всіх підрозділів.

"Ми продовжуємо нарощувати наші зусилля. Задіяні як додаткові сили Державної прикордонної служби, так і сили Національної гвардії, Національної поліції. Здійснюється підтримка з боку Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ми чітко знаємо, де і які ділянки потрібно посилити додатково, оскільки Міністерство внутрішніх справ та всі державні органи виконавчої влади, які працюють під парасолькою Міністерства внутрішніх справ, неодноразово залучали до заходів забезпечення безпеки, охорони кордону та підтримання правопорядку", — розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін.

Читайте також: Від підтримки союзників до опрацювання партизанської війни — експерт про готовність України протистояти вторгненню

Прямий ефір