Ні один мій поранений не загинув, — бойовий медик Петро Конопля, який зібрав більше 2,5 млн грн для свого підрозділу

Петро Конопля. Фото: kanaldim.tv

В гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець" бойовий медик 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського Петро Конопля розповів про свою неймовірну статистику щодо врятованих поранених та про те, скільки зміг зібрати для свого підрозділу завдяки відео на GoPro.

"Ні один мій поранений не загинув. Всі, кому я надав допомогу, вижили. Навіть важкопоранені. Сам я мав три поранення — одне бойове і два небойових. Всі легкі. Тобто мені теж пощастило", — поділився він.

Петро Конопля веде Telegram-канал "Бойова конопля", де публікує відеореалії буднів бойового медика. Сам він каже, що це куточок для "тарантінофілів", оскільки там часто багато деталізації і розборів поранень. Петро додає, що навідується у госпіталі до врятованих ним військових. Показує їм відео також.

"Ми нещодавно рахували, що я зібрав більше 2,5 мільйонів для свого підрозділу — на автівки і дрони. Це все завдяки відео, які я на GoPro знімаю", — каже він.

Повна версія інтерв'ю: Як зняти "посібник" для НАТО, побачити Бога на війні та витягати поранених з того світу: бойовий медик Петро Конопля в гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 28-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: волонтер, ведучий шоу "Розкажи історію" Роман Міщеряков та викладач історії Гліб Капустін. Також до студії завітав бойовий медик 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського Петро Конопля. Музичний гість — BAH.ROMA.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 45 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 31.10.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір