Я, якби знав, то вже здав би з потрохами, — Роман Щербан про абревіатуру "ДЗК" 

Валік Міхієнко і Роман Щербан. Фото: kanaldim.tv

Гостями 23-го випуску "Тихого вечора з Оленою Кравець" стали учасники проєкту "Леви на джипі" Валік Міхієнко і Роман Щербан. У розмові з ведучою вони зачепили тему назви одного зі своїх форматів на YouTube-каналі — шоу "ДЗК". Як виявилося, це абревіатура, одна її розшифровку хлопці пояснювати поки не збираються.

"Це абревіатура і вона розшифровується. Але вона не настільки цікава… Я впевнений, що люди, коли дізнаються, будуть такі: "А… настільки просто?", — каже Міхієнко.

Олена Кравець зізналася, що вже знає, що означають ті три літери — їй сказав Юрій Карагодін. Валік Міхієнко додав, що цю інформацію "леви" збиралися розповісти своїм шанувальникам, коли на каналі стане півмільйона підписників. Однак обіцянку не стримали. Тепер планують розкрити таємницю на мільйон підписників. Станом на 27 вересня YouTube-канал  "Леви на джипі" налічує 943 000 підписників. Роман Щербан зізнався, що навіть він сам не знає розшифровки абревіатури.

"Я, якби знав, то вже здав би з потрохами", — сказав він.

YouTube-канал "Леви на джипі" було створено у травні 2019 року Андрієм Лузаном, Миколою Зиряновим і Валіком Міхієнко. Пізніше до них доєднався Роман Щербан, а у 2023 році все частіше стала з'являтися Даша Кубік.

Повна версія інтерв'ю: Осінньо-депресивний тур, заборонені теми для жартів та донька Олени Кравець у "Підкатах": Валік Міхієнко і Роман Щербан — гості "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 23-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: учасники проєкту "Леви на джипі" — Валік Міхієнко і Роман Щербан та ведучий, актор і сценарист Євген Янович. Музичний гість — гурт YAGODY.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 42 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 23.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір