Навіть коли вони сидять без броні, треба пробити їх внутрішню броню, — співачка і бандуристка KRUTЬ про виступи перед військовими

KRUTЬ. Фото: kanaldim.tv

Хмельницька бандуристка та співачка KRUTЬ виступає перед військовими з 2014 року. В гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець" вона розповіла, як її музику сприймають на фронті та чому так непросто виступати перед такою публікою.

"Військові, як дипломати. Або ще важче. Навіть коли вони сидять без броні, треба пробити їх внутрішню броню, аби вони почали щось відчувати. В зоні бойових дій деякі емоції сильно загострюються, а деякі притуплюються. Але це не просто так зроблено — це їх певний захист", — пояснює артистка.

Марина Круть додала, що їй подобаються концерти на фронті тим, що там ти не можеш бути іншою, окрім як собою чесною. Там не місце брехні, бо в будь-який момент може влучити ракета, ти не знаєш, скільки тобі залишається жити.

"Там немає місця для масок, для чогось фальшивого. Є просто ти і вони. Це гарне місце, щоб пізнати себе справжнього. Я також відчуваю себе там потрібною і живою. Відчуваю, що роблю правильні речі. Одна пісня для військового мені як сотні концертів за кордоном. Дуже велика цінність", — каже вона.

Повна версія інтерв'ю: Виступ перед шотландськими дипломатами та популяризація бандури: співачка KRUTЬ — гостя "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 22-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: телеведучий і шоумен Тімур Мірошниченко та українська співачка, бандуристка KRUTЬ, яка також підготувала надзвичайно ніжну композицію. Ще на вас чекає "чуттєва" українська мова від Олександри Заріцької з гурту KAZKA у рубриці "Філіжанка звуку". 

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 41 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 16.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір