Співачка і бандуристка KRUTЬ назвала топ-3 українських митців, про яких варто розповідати за кордоном

KRUTЬ. Фото: kanaldim.tv

В гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець" хмельницька бандуристка та співачка KRUTЬ назвала трьох українських митців, про яких варто знати та розповідати європейцям, щоб ті закохалися в Україну. 

Марина Круть відзначила, що саме трьох їй виділити важко. Першим артистка назвала львівський фольк-гурт "Пиріг і Батіг". 

"Мар'ян Пиріг і "ГИЧ оркестр" — це унікальний тернопільський гурт, який робить неймовірну музику. Вони створюють пісні на слова шістдесятників, "розстріляного відродження" і тої плеяди поетів, яких би мали чути більше. Ми живемо в дуже схожий період, який був 100 років тому", — каже KRUTЬ.

Серед художників Марина Круть розказала б європейцям про своїх подруг Аліну та Каріну Гаєвих — двоюрідних правнучкок художниці в жанрі "наївного мистецтва" Марії Приймаченко. 

"Дуже тішуся, що я живу в один час із Ліною Костенко. Це жива легенда. Ми маємо її шанувати, поки вона є з нами. Гарно жити в такий час з такими великими класиками", — додала KRUTЬ.

Повна версія інтерв'ю: Виступ перед шотландськими дипломатами та популяризація бандури: співачка KRUTЬ — гостя "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 22-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: телеведучий і шоумен Тімур Мірошниченко та українська співачка, бандуристка KRUTЬ, яка також підготувала надзвичайно ніжну композицію. Ще на вас чекає "чуттєва" українська мова від Олександри Заріцької з гурту KAZKA у рубриці "Філіжанка звуку". 

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 41 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 16.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір