"Назло ворогу і заради Перемоги": Лілія Ребрик поділилася підготовкою до особливої вистави

Лілія Ребрик та Олексій Вертинський. Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка, ведуча програм "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик розповіла в Instagram про роботу над новим проєктом та зізналася, що її надихає та дає сили творити у "турборежимі".

Лілія Ребрик поділилася з шанувальниками новиною — цього тижня у Молодому театрі відбудеться прем'єра вистави, в якій зіграє і сама артистка.

"Турборежим навіжено невтомної жінки включено! Я вам чесно скажу: скільки б ролей ти не зіграв, скільки б разів не виходив на сцену, скільки б нових образів не створював, але саме очікування прем'єри, генеральні прогони, репетиції, шалений графік — завжди настільки хвилюючі, адреналінові… Це такий мандраж і такий кайф водночас", — написала Лілія Ребрик. 

Хвилювання посилює і особливість нової вистави. "Кролик Гарві" — комедія Мері Чейз і дуже символічна робота саме зараз, під час повномасштабного вторгнення. Авторка написала цю комедію у 1944 році під час Другої світової війни. 

"І тоді, і зараз, через майже 80 років, вона як ніколи актуальна, бо пробуджує надію та віру у майбутнє! Несе добро і світло. Дуже сподіваюся, що це самі ті ліки для душі, яких потребують зараз українці. Протягом півроку ми вкладалися у цю виставу всім серцем, душею, думками, всіма нашими силами, попри тривоги, безсонні ночі, назло ворогу і заради Перемоги", — поділилась ведуча. 

Крім того, Лілія Ребрик привідкрила невеличкий секрет — разом із нею на сцені буде Олексій Вертинський, який гратиме її брата. Прем'єра вистави відбудеться 27 травня.

Читайте також: "Дякуєш тому, хто виборов у самому пеклі кожен прожитий день": Лілія Ребрик розповіла, як зустріла День народження

Прямий ефір