"Який Берлін? Ми ж у Краків мали летіти": лідер гурту O.Torvald Євген Галич поділився кумедною історією про Кузьму Скрябіна

Євген Галич. Фото: kanaldim.tv

У гостях програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич пригадав свою дружбу з покійним Андрієм Кузьменком та поділився кількома кумедними історіями з минулого. Одна з таких пов'язана з першою подорожжю Галича за кордон під час роботи на телеканалі "М1".

"Кузьма був продюсером гурту "Пающие Трусы", які мали їхати в Юрмалу на "Нову хвилю". Він мені каже: "Малий, їдеш зі мною". А я йому: "В мене навіть немає закордонного паспорта. Куди я поїду?". Це був приблизно 2007-й чи 2008 рік. Він когось набрав і я через тиждень забрав свій закордонний паспорт. Приїхали ми в Юрмалу, і він каже: "Ми завтра зранку летимо в Краків. У мене там концерт". А не було ж ніякого концерту. Дзвоню я своїм на "М1" і кажу, що завтра зранку лечу з Кузьмою в Краків, тому на ефір не попадаю", — розповідає музикант.

Звечора компанія випила, а вранці Женю розбудив Кузьма з новиною, що літак на Берлін невдовзі відправиться. При тому, що мали летіти до Кракова.

"Стоїть наді мною Кузьма з всім своїм волоссям і каже: "Давай-давай, літак на Берлін відлітає вже". — "Який Берлін? Ми ж у Краків мали летіти". — "Ми спочатку в Берлін". — "В тебе ж концерт в Кракові". — "Буде пізніше". Летимо ми в Берлін. Я заснув, а прокинувся вже в Берліні. Ми взяли тачку, смарт. Дуже швидко їхали, тому нас зупинили поліцейські. А Кузьмич дуже класно знав польську, тому виходить і починає грузити тих польською. А вони навіть не очікували, що з маленького смарта вийде такий велетень", — згадує Галич.

Женя гадав, що у Кракові в Скрябіна запланований якийсь корпоратив чи щось подібне, а виявилось це фестиваль за містом на чотириста тисяч глядачів. До того ж, вся група вже була зібрана і готова до виходу на сцену, а Кузьма запізнився. 

Андрій Кузьменко загинув у ДТП вранці 2 лютого 2015 року. Поблизу села Лозоватка на Дніпропетровщині зіткнулися позашляховик, за кермом якого перебував музикант, та молоковоз. Від травм лідер гурту "Скрябін" загинув на місці.

Повна версія інтерв'ю: Великі концерти, виступи для побратимів та дружба з Кузьмою: військовий і фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич у "Тихому вечорі з Оленою Кравець"

Гостями 25-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали найсильніші люди України, учасники "Ігор нескорених" — Володимир Товкис, Олександр Будько "Терен",  Володимир Гера. Також до студії завітав військовий та фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 43 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 16.10.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір