Мені комфортніше бути більш закритим зараз, — Євген Галич з гурту O.Torvald про внутрішні зміни

Євген Галич. Фото: kanaldim.tv

Ведуча програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" пригадала фронтменові гурту O.Torvald Євгену Галичу одне з його старих інтерв'ю, де він сказав, що на своїх концертах перетворюється на іншу людину, за дії якої він не відповідає. Олена Кравець запитала Женью, як справи у цієї людини зараз.

"Її більше немає. Ми всі змінилися за півтора роки. Я дійсно став іншим. Мені комфортніше бути більш закритим зараз. Я не знаю, як відбувається моє перевтілення на концертах, але не думаю, що щось змінюється. Мені подобається фокусуватися на тому, щоб грати і співати. Просто раніше це був справжній рок-н-рол: алкоголь, веселощі і так далі. Думаю, що такого точно більше не буде", — поділився музикант.

Галич зізнається, що бути більш закритим і наодинці з самим собою йому зараз комфортніше. 

"Може я подорослішав нарешті? Мені все ж таки 39 років", — пожартував він.

Повна версія інтерв'ю: Великі концерти, виступи для побратимів та дружба з Кузьмою: військовий і фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич у "Тихому вечорі з Оленою Кравець"

Гостями 25-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали найсильніші люди України, учасники "Ігор нескорених" — Володимир Товкис, Олександр Будько "Терен",  Володимир Гера. Також до студії завітав військовий та фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 43 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 16.10.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір