Андрій Бєдняков розповів, чому відмовився сфотографуватися зі своїм кумиром Джиммі Феллоном

Андрій Бєдняков. Фото: kanaldim.tv

Восени 2022 року Андрій Бєдняков разом із Джиммі Феллоном були ведучими на презентації благодійного фонду першої леді Олени Зеленської у Нью-Йорку. В гостях у "Тихого вечора з Оленою Кравець" Бєдняков зізнався, що давно є фанатом американського коміка і ведучого ток-шоу "Вечірнє шоу з Джиммі Феллоном", але від фото з ним того вечора довелося відмовитися.

Андрій Бєдняков розповів, що є фанатом Джиммі Феллона, тому щойно дізнався, що він буде його співведучим, одразу погодився на пропозицію вести вечір презентації.

"Я подарував йому вишиванку. Я ще привіз йому настоянки зі Львова і цукерки, але з цим не пропустили. І вишиванку передав йому не я. А я — людина, яка відмовила в фото Джиммі Феллону. До мене підбігла людина і сказала, що Джиммі хоче зі мною сфотографуватися. А я йому: "Вибачте, я не можу, в мене Зеленський зараз виступає в Раді". Він стояв і дивився на мене, мовляв: "Чувак, ти шо? Давай! На тебе чекає Джиммі Феллон". Так ми з ним і не сфотографувалися, але він взяв мою вишиванку. Я дуже хотів, щоб провів у ній якийсь епізод. Навіть писав його помічникам, що було б круто це на День незалежності зробити. На жаль, поки що до мене не дослухалися. Але я достукаюсь", — поділився ведучий.

Презентація благодійної фундації відбувалася в Метрополітен-опері. В залі були присутні колишня державна секретарка США Гілларі Клінтон, міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі, актор Метт Деймон, акторка Брук Шилдс та багато дипломатів і бізнесменів.

Повна версія інтерв'ю: Про свою моновиставу та відмову сфотографуватися з Джиммі Феллоном: ведучий Андрій Бєдняков у гостях "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Гостями 21-го випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: ведучий і театральний актор Андрій Бєдняков, кінооглядачка Інна Гордєєва "Чечевиця", морський піхотинець, оборонець Маріуполя і ветеран Гліб Стрижко. Музичні гості — гурт Schmalgauzen.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" — це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проект завоював серця українців. "Тихий вечір з Оленою Кравець" (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримав понад 40 млн переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok).

*Дані станом на 09.09.2023

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір