"З початку травня я майже не сплю": ведуча Світлана Леонтьєва поділилася, як рятує психіку під час війни

Світлана Леонтьєва. Фото: kanaldim.tv

На початку повномасштабної війни ведуча програми "Точка опори" на каналі "Дім" Світлана Леонтьєва вирішила залишитися в Києві, у своїй квартирі на Подолі. В інтерв'ю "Фактам" вона розповіла про свій психічний стан під час війни і про те, як тримає його в нормі.

"Я, мабуть, і зараз живу у стані депресії. Думаю нам усім, хто залишився у Києві, необхідно перемикати свою нервову систему. Для мене — це театр, кіно, телебачення та живопис", — ділиться Світлана. 

Двічі Леонтьєва таки виїжджала зі столиці і каже, що це була ніби профілактика, адже душевних ран ми не бачимо, однак вразливість від них дуже суттєва. 

"Зараз знову росіянами чиниться інтенсивний тероризм проти киян, щовечора нас обстрілюють. З початку травня я майже не сплю. Тому, коли зараз хтось мені каже про російську культурі, я розумію, що ніколи в житті не буду до неї поблажливою, не буду слухати чи захоплюватись. Це просто аморально", — каже ведуча.

Читайте також: Поділ початку вторгнення — мої найжахливіші враження першого місяця війни, — ведуча "Точки опори" Світлана Леонтьєва

Дивіться програму "Точка опори" зі Світланою Леонтьєвою на каналі "Дім" щосереди о 21:00, а також на YouTube-майданчику каналу "Дім".

Прямий ефір