На каналі "Дом" прем’єра проєкту зі Світланою Леонтьєвою "Точка опори"

У середу, 14 вересня, о 21:00 в ефірі телеканалу "Дом" стартує публіцистичний проєкт власного виробництва "Точка опори" зі Світланою Леонтьєвою. На інтерв’ю до відомої ведучої приходитимуть знакові для України особистості, щоб поділитися власним  досвідом того, як під час війни знаходити сили жити, перемагати й думати про майбутнє.

"Точка опори" — це відверта розмова з тими, хто має власну історію війни, яка змінила їх назавжди. Щоб підтримати глядачів, допомогти їм відновлюватись у  виснажливих реаліях війни, герої кожного випуску ділитимуться власними пережитими горем і радістю, емоціями, які відчули за цей час, розповідатимуть свою історію внутрішньої трансформації і пошуку точок опори.

"Піймала себе на думці, що не можу зараз вітатися "Добрий день", бо він у нас не добрий. Важко всім українцям - і тим, хто тут лишився, і тим, хто поїхав. Просто деяким – важко нестерпно: тим, хто під обстрілами щодня, хто на передньому краї, тим, хто пережив окупацію, і тим, хто досі в окупації. Та є серед нас такі люди, у яких душа, мов оголений нерв, вони живуть війною, болями й турботами про тих, кому зараз найважче. Саме з такими людьми ми шукатимемо точки опори для всіх українців", — говорить авторка ідеї та ведуча проєкту Світлана Леонтьєва.

Світлана Леонтьєва. Фото: kanaldom.tv

Героїнею першого випуску "Точки опори" стала відома акторка, громадська діячка, волонтерка Римма Зюбіна. У розмові зі Світланою Леонтьєвою вона згадала про  своє передчуття глобальної війни, про перші ночі у бомбосховищі, про те, як з бажання підтримати людей народились її популярні короткі відео для соцмереж. Акторка розповіла про перші за час війни зйомки в кіно, поїздку до Бородянки, театральні вистави в Києві і ставлення до російської культури. Також Римма Зюбіна поділилась досвідом, як вона долала свій страх та розпач у найтяжчі дні і як їй в цьому допомогла поезія, і розповіла, як війна вплинула на її взаємини з сином.

"У нас таке сильне йде єднання, порозуміння, взаємодопомога. Він став мужчиною. Війна змінила його. Зараз він їздить на Донбас, співпрацює з журналістами. Він був всюди від Бучі до Бахмута. Європа вже втомлюється від нашої війни і треба їх будити. І треба ці історії розповідати їм щодня", — говорить Римма Зюбіна.

Дивіться програму "Точка опори" зі Світланою Леонтьєвою на каналі "Дом" щосереди о 21:00, а також на YouTube-майданчику каналу "Дом".

Як повідомлялось раніше, 12 вересня на телеканалі "Дом" стартував новий сезон, до якого команда каналу підготувала оновлену сітку мовлення та низку прем’єрних проєктів, покликаних насамперед підтримати й згуртувати українців, яких війна вирвала з рідних домівок, дати кожному глядачеві, де б він зараз не перебував, відчуття єдності з Україною.

Прямий ефір