Новим ведучим ранкового шоу телеканалу "Дом" став актор Костянтин Войтенко

До команди ведучих ранкового шоу "Утро Дома" телеканалу "Дом" приєднався український актор Костянтин Войтенко. Щодня, у будні та у вихідні, Костянтин дарує заряд гарного настрою разом з іншими ведучими пізнавально-розважальної програми — Анастасією Касіловою, Костянтином Октябрським і Юлією Крапівіною.

"Чесно кажучи, мені було страшнувато починати, тому що для мене це абсолютно новий етап, і це 100% не акторство. Перші два знімальних дні були трохи на нервах. Але команда класна, мене відразу підтримали. Атмосфера на проєкті теж чудова. Тому зараз мені вже легше, і я з нетерпінням чекаю на наступні знімальні дні. І вперед-вперед на цілий рік", — поділився враженнями Костянтин Войтенко.

Костянтин Войтенко

Під час ранкового шоу "Утро Дома" кожен знайде для себе цікаву рубрику й отримає корисні поради — історії українців, які відкривають власну справу та стають успішними й затребуваними не тільки в Україні, а й інших країнах; історичний календар; новинки технологій; традиційні та незвичайні кулінарні рецепти; поради для здоров'я. А юні глядачі, безсумнівно, віддадуть перевагу мультфільмам.

З відомими гостями ведучі обговорюють, як знімалися всіма улюблені фільми, що довелося пережити на шляху до успіху українським акторам, режисерам і спортсменам. Іноді не обходиться без інтриг і скандальних заяв зірок.

Глядачі, яких цікавить саме розважальний контент телеканалу "Дом", тепер можуть дивитися ранкове шоу з новим ведучим на окремому Youtube-каналі "Утро Дома".

"Будучи розважально-інформаційним телеканалом, "Дом" випускає різноманітний контент. Ми постійно тримаємо контакт з нашим глядачем, і в діджиталпросторі пропонуємо йому саме той контент, який йому цікавий. Хтось приходить за новинами, хтось — за аналітикою , а хтось — просто випити ранкову чашку кави та зарядитися позитивом від нашого шоу. Тепер на окремому Youtube-каналі у кожного глядача є така можливість", — поділився Кирило Бін, керівник проєкту "Утро Дома".

З 1 березня телешоу можна дивитися і в прямому ефірі на сайті телеканалу "Дом". Також за випусками програми, новинами проєкту можна стежити на Facebook-сторінці телешоу "Утро Дома".

Довідка: Костянтин Войтенко — український актор театру і кіно. Народився 23 серпня 1988 року в місті Дніпропетровську (тепер — Дніпро, — ред.). Випускник акторського відділення КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого.

З 2012 року — актор Київського нового драматичного театру на Печерську. Серед його ролей: Коля — "Король Юдейський" за романом "Ідіот" Ф. Достоєвського; Франк — "Push Up/Під тиском"; Барон — "Розпусник" та ін.

Войтенко також відомий ролями в кіно. Найпопулярніші його роботи в ситкомі "Коли ми вдома" (мікробіолог Паша Толмачов), комедіях "Ніч Святого Валентина" (Тарас), "Село на мільйон" (Тимур) та ін.

Костянтин Войтенко також був учасником популярного телешоу "Україна сльозам не вірить".

Прямий ефір