Я була настільки ображена, що навіть звернулася до психолога, — Юла про конфлікт із Монатіком

Юла та Монатік. Скріншот: kanaldim.tv

Після розриву творчих стосунків із Дмитром Монатіком його піар-менеджерка Юла кілька років відчувала образу, що змусило її звернутися до психолога. Про це вона розповіла в проєкті "Муз_Тренд" телеканалу "Дім".

"Наш конфлікт точно не стосується грошей. Це була творчість, це був тандем. Коли артист починає набирати обертів, навколо намальовуються люди, які починають радити та пропихати своє. Я упустила момент, коли хтось нашептав Дімі, що він нібито щось робить не так. Зараз я розумію, що це нормально і що з цим робити. Просто треба підписувати контракт. У мене не було з ним контракту. Це був такий любовний тандем у плані музики", — пояснила Юла.

Вона зізналася, що образа на Монатіка була настільки сильною і тривалою, що навіть довелося звернутися по допомогу до психолога.

"Коли ми розійшлися, я навіть не слухала його нові пісні. Я слухала тільки старі пісні. Так я була ображена. Я навіть пішла до психолога, сказала, що мені реально це заважає жити. Я поговорила з психологом, поплакала, пожаліла себе. Він сказав кілька фраз, після яких я заспокоїлася. Словом, я вийшла від психолога, наче очистилася", — поділилася топпіарниця.

Попри розрив стосунків Юла все одно вдячна Монатіку.

"Бо саме з ним я вийшла на топрівень. Ми з нуля починали, а потім його двічі визнавали артистом року на M1 Music Awards", — зазначила вона.

Наразі конфлікт вичерпано, і Юла помирилася зі співаком

"Ми з Дімою помирилися. Уже почалася повномасштабна війна, ми списалися. Я йому записала голосове повідомлення, в якому розповіла про образу, і про те, що пропрацювала з психологом. Він мені теж записав голосове повідомлення. Так ми так поговорили", — розповіла вона.

Повна версія інтерв'ю: Про роботу з Лободою, образу на Монатіка, нові тренди в шоубізнесі та хейт: піарниця Юла у проєкті "Муз_Тренд"

Юла — топпіарниця українського шоубізнесу, CEO YULA Company. До повномасштабної війни працювала з Дмитром Монатіком, Світланою Лободою, Сергієм Бабкіним та іншими знаменитими артистами. Зараз вона відкриває нові імена українського шоубізу.

Читайте також: Чи зможе Лобода повернутися в український шоубізнес — відповідь топпіарниці Юли

Прямий ефір