Сім'я в Івано-Франківську, робота в Києві: ведучий проєкту "Діло буде" Сергій Лиховида розповів про життя на два міста

Сергій Лиховида. Скриншот: youtube.com/@rozmova

Ведучий програми "Діло буде" на телеканалі "Дім" про успішне відновлення та релокацію бізнесу Сергій Лиховида розповів в інтерв'ю сайту Afisha.bigmir.net про те, як йому вдається жити на два міста. Його дружина та дитина живуть в Івано-Франківську, а робочі зйомки відбуваються у Києві.

"Я живу на два міста. По суті, я приїжджаю, роблю свою справу і їду назад. Тобто насправді це не так страшно, як здається. Треба просто добре планувати свій час. Якщо все спланувати, то у Києві я проводжу 5-6 днів на місяць, а весь інший час — вдома", — пояснив він.

Поки Лиховида перебуваєте в столиці, його дружина часто переживає за нього, адже в Києві обстріли трапляються частіше, ніж на заході України.

"Цікавиться, чи спустився я в укриття, чи у мене все добре. Не панічно хвилюється, але завжди з холодним розумом нагадує мені, що треба дбати про себе. Дружина насправді мене дуже підтримує — скільки часу вона проводить з дитиною, поки я в роз'їздах, як вона вболіває за мій успіх, десь навіть жертвуючи своєю реалізацією на даному етапі. Але вона розуміє, що зараз у мене той час, коли треба хапати хвилю, буде її хвиля — я теж підстрахую", — поділився ведучий.

Випуски "Діло буде":

Прямий ефір