"Картонка, лопатки, одноразові капронові шкарпетки — все по стандарту": alyona alyona розповіла про роботу на Троєщинському ринку 

alyona alyona. Фото: kanaldim.tv

До того, як стати відомою співачкою, alyona alyona працювала вихователькою у дитячому садочку, а ще раніше — продавала взуття на ринку Троєщини. Про це вона розповіла у програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець" на каналі "Дім".

"У мене був роботодавець-китаєць, з яким я працювала з 15 років. Я тоді, можливо, і не мала права працювати, але я старше виглядала, а для китайців ми взагалі інакші. Він вірив, що я навчаюся в університеті і це мої студентські канікули. Він погано знав мову, а я вміла продавать і балакать", — розповіла артистка.

У роботодавця було дві точки — зі взуттям і з портфелями. Після роботи на першій alyona alyona перейшла на другу. 

"Поряд з нами був турецький джинс, а я була пишною дівчинкою, тож відбою від хлопців з Туреччини та інших країн не було", — згадала вона.

Ведуча Олена Кравець запитала, чи була в неї на точці традиційна картонка, на якій покупці приміряли взуття.

"Звісно. Вона, лопатки, одноразові капронові шкарпеточки — все за найвищими стандартами", — сказала alyona alyona.

Повна версія інтерв'ю: Про підтримку молодих артистів, бодипозитив і роботу колектрокою: співачка alyona alyona у програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець"

Нагадаємо, гостями нового випуску програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" стали: генеральний директор державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв та яскрава співачка alyona alyona. Музичний гість — Alekseev.

Проєкт "Тихий вечір з Оленою Кравець" стартував на каналі "Дім" у грудні 2022 року. Це легка, спокійна розмова про важливі та актуальні для українців речі і події, яка дозволяє трішки відпочити й відволіктися від напруження, в якому ми всі живемо. Проєкт завоював серця українців. Випуски програми (повні епізоди та окремі сюжети) разом вже отримали понад 34 мільйони переглядів* на діджитал-майданчиках каналу "Дім".

*Прим. Дані станом на 23.04.23. Під переглядами маються на увазі всі перегляди контенту під брендом "Тихий вечір з Оленою Кравець" на всіх діджитал-майданчиках каналу "Дім" (YouTube, Instagram, Facebook, ТіkТоk).

Ще цікаве з "Тихого вечора з Оленою Кравець":

Прямий ефір