Телепровайдер Чехії та Словаччини ANTIK Telecom розпочав трансляцію каналу “Дім”

Телеканал українського іномовлення “Дім” став доступним в пакетах українських телеканалів міжнародного провайдера ANTIK Telecom. ДП “МПІУ” уклало відповідні угоди зі словацьким провайдером Antik Telecom, s.r.o. та чеським Antik Telecom CZ, s.r.o. Окрім Словаччини та Чехії, IPTV-послуги ANTIK Telecom доступні абонентам компанії в усіх країнах Європейського Союзу.

Абоненти мають можливість переглядати ефір через єдиний обліковий запис на чотирьох пристроях одночасно: два з них можуть бути телевізорами, а інші два — пристроями на iOS або Android (планшети або смартфони). Провайдери також пропонують архів програм на 14 днів, що дозволяє переглядати улюблені телепередачі у записі. Трансляція українського іномовлення доступна для користувачів Antik TV Box, Samsung TV, LG TV та Hisense TV з підтримкою UHD.

Телеканал “Дім” доступний на IPTV-платформі AntikSAT у комерційному пакеті українських телеканалів. Крім того, канал іномовлення FREEДOM, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України, доступний у словацькому комерційному пакеті послуг “Базовий” та у чеському пакеті ANTIK TV.

Телекомунікаційна компанія ANTIK Telecom s.r.o., заснована в 1999 році в Кошице, стала першим провайдером у країні, який запровадив телебачення через Інтернет. Наразі компанія надає телекомунікаційні послуги через оптичне, супутникове та IPTV-мовлення у понад 20 містах і 140 муніципалітетах Словаччини, а також в інших країнах ЄС. Antik Telecom CZ, s.r.o працює на телекомунікаційному ринку з 2011 року.

Нагадаємо, нещодавно канал “Дім” почав мовити в мережі найбільшого інтернет-провайдера Індонезії PT. Digdaya Duta Digital, IPTV-провайдер Redmax TV запустив трансляцію каналу “Дім” на території Ізраїлю, словенський провайдер T-2 розпочав трансляцію “Дому” на території ЄС через IPTV та в кабельних мережах Словенії. Також цього року “Дім” розпочав мовлення на супутнику Hot Bird 13G, став доступним абонентам одного з найбільших міжнародних OTT-сервісів Kartina.TV, а також абонентам одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн телебачення Gonet.TV, абонентам OTT-платформи ОАЕ Etisalat, абонентам найбільшої цифрової супутникової платформи Італії Tivùsat.

Прямий ефір