е-Карта вакансій держслужби для ветеранів оновлюється щодня — подробиці від Мінветеранів

Нагородження ветеранів. Фото: president.gov.ua

Міністерство у справах ветеранів України запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів та ветеранок. Вона доступна на вебплатформі е-Ветеран. Подробиці про роботу нового сервісу розповіла директорка Департаменту цифрового розвитку та трансформації Мінветеранів Надія Адаменко, інформує "Дім".

е-Карта — це дашборд, візуалізація певної бази даних, яку ми збираємо спільно зі спеціалістами НАДС. Знайти цей ресурс можна в мережі, на платформі Мінветеранів — е-Ветеран.

"Наразі е-Карта містить понад 200 вакансій для ветеранів та ветеранок. Також відкриті посади дуже високого рангу. Дані на платформі оновлюються щодня. Базу поповнюють виключно працівники кадрових служб органів державної влади місцевого самоврядування. Головне завдання — полегшити ветеранам та ветеранкам війни процес пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу", — повідомила директорка Департаменту цифрового розвитку та трансформації Мінветеранів Надія Адаменко.

Відбір кандидатів намагаються зробити максимально прозорим. Якщо інформація про посаду, яку можуть знайти ветерани та ветеранки на платформі, цікавить кандидата, то достатньо відгукнутися на вакансію.

Читайте також: Уряд дав "зелене світло" професійній адаптації ветеранів — прогнози Мінветеранів

Прямий ефір