Сиквел культового "Екзорциста" та нові пригоди Щенячого патруля — кіноафіша

Кадр з мультфільму "Щенячий патруль: Мегакіно"

В український прокат виходить нова версія культового "Екзорциста" — "Екзорцист: Вірянин", а також повнометражний мультфільм "Щенячий патруль: Мегакіно". Деталі — у матеріалі "Ранку Вдома".

"Щенячий патруль: Мегакіно" — це продовження однойменного повнометражного мультфільму, що вийшов на екрани у 2021 році. Цього разу чотирилапі друзі знаходять метеорит, що впав, досліджують його та отримують суперздібності. Вони знадобляться песикам для боротьби із могутніми злодіями. Чим це закінчиться, дивіться в кіно з 5 жовтня.

Новий горор "Екзорцист: Вірянин" — сиквел, а радше ювілейне переосмислення оригінального Екзорциста, що вийшов 50 років тому. В центрі сюжету — дві подруги Анжела та Кетрін, які безслідно зникають дорогою до школи. Через три дні пошуків дівчат знаходять у дивному стані. Їхня відстороненість спершу сприймалася як наслідок тривалого перебування у стресових умовах. Однак з часом дедалі ясніше стає те, що у подруг вселився диявол. Ситуація настільки серйозна, що на допомогу приходиться викликати Кріс Макніл — маму Рейган — дівчинки, яка ледь не вмерла під час славнозвісного екзорцизму у 1973 році. Як все складалося далі, дивіться в кіно з 5 жовтня.

Читайте також: Про майбутнє — через об'єктив "Творця", продовження "Пили" та французька комедія про весілля: що нового показують у кіно

Прямий ефір