Женева такого не бачила: як в місті готуються до зустрічі Байдена і Путіна (ФОТО, ВІДЕО)

Вилла La Grange огорожена колючей проволокой. Фото: newsroom.ap.org


У Женеві тривають приготування до зустрічі лідерів США і Росії — Джо Байдена і Володимира Путіна. Переговори пройдуть сьогодні, 16 червня, буквально за кілька годин, без присутності представників ЗМІ, інформує журналістка каналу "Дом" Анна Нитченко.

У Женеві перекриті дороги для громадського транспорту і частково деякі вулиці для пішоходів. У складі російської та американської делегацій — близько 800 осіб.

У Женеві спостерігають за підготовкою до зустрічі. Фото: kanaldom.tv

Безпосередньо біля місця зустрічі, вілли La Grange, — огорожі. На старовинному паркані навколо вілли закріпили колючий дріт. Вулиці поблизу — порожні. Хоча завжди біля озера, розташованого поруч, — натовпи туристів і відпочивальників.

Підготовка до зустрічі. Фото: kanaldom.tv
Женева. Фото: kanaldom.tv

Зазначимо, що після саміту Байден і Путін проведуть дві окремі прес-конференції, оскільки Байден не захотів спілкуватися з журналістами спільно з Путіним.

Читайте також: Зустріч Байдена та Путіна: як жителі Женеви реагують на встановлені у місті обмеження (ВІДЕО)

Підготовка до зустрічі в Женеві. Фото: kanaldom.tv
Охорона вілли La Grange. Фото: apimages.com

Джо Байден і Володимир Путін зустрінуться в Женеві 16 червня. Події напередодні, під час і після переговорів відстежує знімальна група телеканалу "Дом". Найсвіжіші новини зі Швейцарії — від Анни Нитченко та  Марії Строєвої наживо з місця події. Слідкуйте за ефіром телеканалу "Дом": прямий ефір на сайті, у Facebook та Telegram.

Всі новини за темою — у спецрозділі "Байден & Путін".

Прямий ефір