Евакуйований з Харківщини пес Кентуккі шукає родину

Кентуккі. Скриншот: kanaldim.tv

4 жовтня відзначають Всесвітній день захисту тварин. Через війну та евакуацію людей на вулицях українських міст залишилося багато безпритульних тварин. Телеканал "Дім" разом з Центром врятованих тварин URSA шукає люблячі родини для таких хвостиків. Цього разу знайомимо вас із Кентуккі. Пса евакуювали з Харківської області у перший рік повномасштабного вторгнення, йдеться у матеріалі "Ранку Вдома". 

Кентуккі — це песик, якого ми евакуювали наприкінці вересня 2022 року з Харківської області. 

"Його та ще 10 песиків ми вивезли з прифронтової території, нам їх передали військові. Всі 10 песиків знайшли свою родину. Один Кентуккі досі у нас в центрі. Кентуккі близько семи рочків. Він стерилізований, вакцинований і потребує вашої уваги. Він дуже спокійний", — розповіла керівниця Центру врятованих тварин URSA, спеціалістка з адопції собак Аліна Турчин.

До речі, пес дуже класно контактує з котами.

"Коли він був у клініці, то перебував в котячому стаціонарі. Бо не було більше вільного місця. Він класно комунікував з кошенятками. Тому якщо у вас є котики, беріть Кентуккі, він буде вам допомагати за ними доглядати", — резюмувала керівниця Центру врятованих тварин URSA.

Якщо ви хочете стати фінансовим опікуном або забрати Кентуккі до себе в родину, переходьте за QR-кодом та звертайтеся до Центру врятованих тварин URSA.

Читайте також: Мати-героїня Айза — історія врятованої з Херсона собаки  

Прямий ефір