Лілія Ребрик поділилася, як поява третьої дитини вплинула на шлюб із Андрієм Диким

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким та донькою Аделіною. Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка та ведуча "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на телеканалі "Дім" Лілія Ребрик зізналася в інтерв'ю "Коротко про", як змінилися її стосунки з чоловіком Андрієм Диким після народження третьої доньки. Артистка розповіла, що в парі вони підтримують одне одного і не сваряться. При цьому намагаються знаходитися час, щоб побути вдвох, однак, коли троє дітей і велика відповідальність, це зробити не так легко.

"Я не хочу поливати медом наші стосунки, але вони у нас дійсно справжні, класні і потужні: один подумав, другий вже зробив. Ми реально не сваримося, не знаю, як нам в житті так пощастило. У мене на це не вистачає ні сил, ні енергії. Ми розуміємо, коли нам треба помовчати або коли ми хочемо поговорити. Ми увесь час прагнемо побути вдвох. Ясно, коли троє дітей, то побути вдвох — це ще той квест. Ми вже жартуємо, що скоро почнемо грати в хованки, і треба знаходити собі таку лазівку, щоб діти шукали якомога довше", — розповіла Лілія Ребрик.

Ведуча додала, що після народження третьої дитини подружні стосунки стали ще міцнішими. Щоб усе встигати, вони із чоловіком розподіляють обов'язки.

"Стосунки стали ще міцнішими, бо ти розумієш, що треба багато уваги приділяти і одне одному, і дітям. Увечері, коли треба всіх помити, нагодувати, вкласти спати, то ми ділимося, хто з ким, хто як. Дуже важливо розподіляти обов'язки, це дуже потужна підтримка одне одного. Наша родина — це команда", — додала вона.

Нагадаємо, 15 березня 2024 року Лілія Ребрик повідомила, що втретє стала матір'ю. Молодшу доньку назвали Аделіна. Крім новонародженої, у Лілії Ребрик та Андрія Дикого є двоє дітей: Діана (2012 року народження) і  Поліна (2018).

Читайте також:

Прямий ефір