"Останній подих" з Йовович, Гетевей з її "Материнським інстинктом" та комедійна історія про полювання — кіноафіша

Фрагмент ленты "Последнее дыхание". Скриншот: kanaldim.tv

На широкі екрани виходить бойовик "Останній подих", фільм жахів "Омен: Початок", драматичний трилер "Материнський інстинкт" та комедія "Сезон полювання". Про сюжет кожного фільму дізнавайтеся у матеріалі "Ранку Вдома".

Новий бойовик "Останній подих" про недалеке майбутнє, в якому майже не залишилося повітря. Серед людей, які вижили, точиться жорстока боротьба за генератори кисню. Дружина талановитого винахідника Мая разом з донькою живуть удвох у приміщенні, де виробляється кисень. Вони не полишають свій дім, аби не викрити місцеперебування цієї техніки, з якою всі полюють. Єдина можливість вийти на поверхню — спеціальний костюм, винайдений її чоловіком. Інша група людей, яку очолює героїня Міла Йовович, давно шукає і їх, і техніку, завдячуючи якій досі живі. Хто ж переможе в цій битві? Дізнайтеся в кіно з 4 квітня.

Продовжуємо тему жахіть на землі, але тепер більш містичних. З 4 квітня в прокаті стартує "Омен: Початок", що є шостим внеском в однойменну франшизу та приквелом найпопулярнішого фільму, який вийшов на екрани у 1976 році. Події розгортаються в Римі незадовго до того, як у родині американського дипломата Роберта Торна та його дружини Кеті стається трагедія. Під час пологів помирає син первісток. Задовго до цього молода американка прибуває до Риму, аби присвятити своє життя служінню церкві. Водночас вона спробує викрити злочинну змову, яка має призвести до появи на світ антихриста. Чи вийде все у неї? Дивіться в кіно.

В новому драматичному трилері "Материнський інстинкт" з Джессікою Честейн та Енн Гетевей у головних ролях, історія закручується у США у 1960-х роках. Давні подруги Еліс та Селін живуть по сусідству. Вони насолоджуються розміреним життям та виховують синів однолітків. Але через нещасний випадок син Селін помирає. При цьому Еллі стає свідком загибелі хлопчика і з часом розуміє, що Селін винить її у тому, що не змогла його врятувати. Насправді це кіно — химерне хитросплетіння горя, підозр та звинувачень, що отруюють життя двох родин.

Тим, хто хоче трохи розслабитися, пропонуємо подивитися нову французьку комедію "Сезон полювання". В центрі подій молоде подружжя з двома маленькими дітьми. Вони купують будинок своєї мрії в мальовничій сільській місцевості. Але родину ніхто не попередив, наскільки сильно місцеві люблять полювання. Не встигла сім'я розпакувати речі, як на їхньому подвір'ї з'явилося безліч чоловіків з рушницями. Відмовлятися від своїх звичок заради столичних "ніжинок" вони не планують. Та й вчорашні містяни не готові поступитися нещодавно придбаним угіддям. Хто переможе у цьому протистоянні дивіться в кіно з 4 квітня.

Читайте також: Пригодницький анімаційний бойовик "Панда Кунг-Фу 4" та французька комедія "Одружитися знов" — кіноафіша 

Прямий ефір