В Україні з'явився бренд веганської косметики для тварин

Бренд веганської косметики для тварин. Скриншот: kanaldim.tv

В Україні розпочали виробництво веганської косметики для тварин. Засновники бренду Lapunzel створюють продукт, який не тестується на тваринах. Така ідея виникла у подружжя Луніних після того, як вони не знайшли потрібної косметики своєму улюбленцю коргі. Як все розвивалося далі, дізнавайтеся у "Ранку Вдома".

Засновники українського бренду веганської косметики для котів та собак Lapunzel додали в косметичну лінійку шампунь, кондиціонер, пінку від сліз, віск для лап та парфуми.

"Основна наша ціль — це створити якісний продукт для наших українських тваринок, який не буде тестуватися на тваринах. Продукція має бути гіпоалергенною", — пояснює власниця бренду веганської косметики для тварин Одарка Луніна.  

Ідея створити веганську косметику для чотирилапих виникла в Одарки та її чоловіка Владислава не випадково. Подружжя завело собаку, однак не знайшли для неї підходящий шампунь.

"Ми принципово користуємось тільки веганською, безсульфатною косметикою, тому хотіли, щоб наша тваринка так само мала таку якісну косметику", — каже Одарка Луніна.

Подружжя хотіло займатися продажем закордонної продукції, але це виявилось неможливо. Логістика ускладнилася через війну. Тоді вони вирішили спробувати контрактне виробництво. 

Згодом Одарка та Владислав уклали контракт із великим виробником. Разом з технологами вони створили унікальні формули й за місяць виготовили продукт, який на 99% натуральний та гіпоалергенний. Виробникам навіть вдалося розв'язати проблему з екологічною тарою.

Потім розробили фірмовий стиль компанії. Вже за сім місяців випустили першу партію власної продукції — шампунь, кондиціонер, пінку від сліз та віск для лап. Розробники прагнуть стати брендом №1 в Україні, а згодом вийти на ринок Польщі та навіть США.

Нині власники бренду Lapunzel розробляють нові формули продуктів для чотирилапих улюбленців. Також вони активно підтримують українські притулки для тварин.

Читайте також: У Києві з'явився мурал, як заклик до порятунку безпритульних тварин

Прямий ефір