Пікапи для ЗСУ — допомога від "Фонду національного добробуту Криму"

Пікапи для ЗСУ. Скриншот: kanaldim.tv

"Фонд національного добробуту Криму" допомагає наближати перемогу новенькими пікапами, які передали на фронт для військових. Позашляховики купили у Бельгії та привезли до Києва. Частина автівок вирушить до Запоріжжя, адже саме там перебувають військовослужбовці з бригади "Кара-Даг", йдеться у матеріалі "Ранку Вдома".

Позашляховики купили в Бельгії й привезли до Києва. Їх передають військовим на фронт, де йдуть активні бойові дії.

"Вони ідеально послужать для поїздок по бездоріжжю. Тут є клімат контроль, кондиціонери. Машини нові. Для наших військових та евакуації на фронті — це ідеальні авто", — пояснив голова "Фонду національного добробуту Криму" Ленур Мамбетов.  

Частина з цих авто вирушає до Запоріжжя, адже саме там перебувають військовослужбовці з бригади "Кара-Даг". Її створили на базі 15-ї бригади оперативного призначення. Названа на честь гірського масиву в Криму. Штурмова бригада воювала на Мелітопольському напрямку, в Токмаку та Кам'янському. Воїни й надалі продовжують наступальні дії.

"Специфіка роботи бригади націлена на те, щоб якнайшвидше підняти стяг України над Кримом. Ці авто будуть працювати на Запорізькому напрямку. Гадаю, найближчим часом їздитимуть кримськими дорогами", — сказав заступник командира бригади "Кара-Даг" з позивним "53".

Нагадаємо, передача авто здійснюється в рамках проєкту "100 авто для перемоги" започаткованого турецькою оборонною компанією Baykar. Волонтери передають нашим захисникам машини швидкої допомоги.

Читайте також: Не "Байрактарами" єдиними: як турки дали старт українському проєкту "100 машин для перемоги"

Прямий ефір