DellBrenna Jewelery спільно з американською телезіркою випустила серію прикрас на підтримку України

Колекція прикрас Wear Hope Help Ukraine. Скриншот: kanaldim.tv

Американська телезірка і кулінарка Рейчел Рей разом з італійським ювелірним брендом DellBrenna Jewelery випустила прикраси на підтримку України. Колекцію назвали Wear Hope Help Ukraine. Вона складається з виготовлених вручну срібних і золотих підвісок у вигляді тризуба, йдеться у матеріалі "Ранку Вдома".

Вартість прикрас від 299 до 399 євро. 55 % від кожної проданої підвіски відправляють на допомогу Національному реабілітаційному центру "Незламні" у Львові, де постраждалі від війни отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. У центрі не лише проводять протезування втрачених кінцівок, а й виготовляють протези. Окрім того, фахівці "Незламних" займаються фізичною, психологічною і психосоціальною реабілітацією.

"Це наш великий проєкт. В Україні я була п'ять разів. Невдовзі планую свою шосту поїздку. Кожного разу ми робимо все, чого потребує громада. Готуємо їжу на п'ять тисяч людей, передаємо медичне обладнання чи веземо кухонне приладдя. Після цих поїздок мені захотілося, аби всі підтримали Україну і серцем, і розумом", — розповіла телеведуча Рейчел Рей.

Власник ювелірної компанії Себастіан Дель Бренна щиро вірить у прикраси зі змістом. Створивши символ української незалежності ювелір сподівається, що ця колекція стане маяком надії на велике світле майбутнє нашої держави.  

"Ми були в гостях у Рейчел. Вона тільки й говорила про Україну, про свої благодійні проєкти. Разом ми почали думати, як ще більше й ефективніше допомагати українцям. Врешті Рейчел схопила канделябр, привезений з України. На ньому був зображений тризуб. Це підштовхнуло нас до ідеї створення спеціальної колекції ювелірних прикрас. На підтримку українців. Почали роботу одразу", — додав Себастіан Дель Бренна.

Нині Рейчел Рей, котру весь світ знає як засновниці великої кулінарної імперії, отримала почесне звання амбасадорки "Незламних". Вона допомагає центру разом з одними з найвідоміших українців діаспори — президентом Українського конгресового комітету Америки Андрієм Футеєм.

Від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну благодійники закупили дрони, бронежилети, генератори, теплий одяг та понад 2,5 тисячі аптечок для ЗСУ. Рейчел Рей задонатила понад мільйон доларів власних заощаджень на потреби українських сиріт, а також для лікарень та реабілітаційних центрів.

Також цікаво: Аксесуари вже у продажу: український цех Veteranka презентував бренд одягу від військових

Прямий ефір