Повернення Пуаро та завершення романтичної драми "Після" — новинки кіно

Персонажі детективу "Привиди у Венеції". Фото: kinowar.com

Щочетверга у кінотеатрах країни — прем'єри. Цього разу очікуємо на детектив "Привиди у Венеції", сімейну комедію "Душа компанії" та романтичну драму "Після. Назавжди". Більше про новинки дізнавайтеся у матеріалі "Ранку Вдома".

Пуаро знову повертається на великі екрани. Цього разу в екранізації детективу Агати Крісті "Привиди у Венеції". У центрі сюжету — місис Рейнольдс, яка проводить спіритичні сеанси. Зазвичай подій під час таких вечорів цілком відповідають певному сценарію. Однак те, що трапилось цього разу, немає жодних пояснень. Єдиний, хто може зрозуміти, що ж сталося насправді — Еркюль Пуаро.

"Привиди у Венеції" — третій фільм після "Східного експреса" та "Вбивства на Нілі", в якому детектива Пуаро грає Кеннет Брана. За сюжетом події відбувалися в Англії, але для екранізації їх перенесли до Венеції. Стрічка не є суто детективною історією. Режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана схарактеризувати свій новий проєкт як містичний трилер. Дехто з критиків назвав його фільмом жахів. Тож чи вдасться знайти вбивцю, дивіться в кіно з 14 вересня.

Іспанська сімейна комедія "Душа компанії" — в українському прокаті з 14 вересня. Події розгортаються у школі-інтернаті, де вихованці зустрічають нову черницю пустощами й витівками. Але жінка так просто не здається. Аби завоювати їхню повагу вона вирішує започаткувати шкільну футбольну команду.

Про непрості стосунки між закоханими зняли вже п'яту частину франшизи "Після" під назвою "Після. Назавжди". Серія фільмів є екранізацією творів американської письменниці Анни Тотт. У центрі сюжету вже знайомі герої Хардін та Тесса.

Дівчина ображена на письменника Хардіна за те, в який спосіб він оприлюднив подробиці їхнього роману. Однак хлопець, як ніколи чітко усвідомлює бажання бути разом, аби ще раз спробувати примиритися хлопець вирушає до Лісабона, де саме перебуває Тесса. Чи вийде щось у них, дізнаєтесь у кіно з 14 вересня.

Читайте також: "Гіпнотичний" Бен Аффлек та рімейк шведського Breaking Surface — кіноафіша

Прямий ефір