Український боєць загинув внаслідок обстрілу НЗФ на Донбасі

Операция Объединенных сил. Фото: rubryka.com

Український військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям під час обстрілу незаконних збройних формувань (НЗФ) на Донбасі сьогодні, 4 липня. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Схід", інформує "Дом".

"В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав проникаючі уламкові поранення. Українського захисника було терміново доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі. На жаль, врятувати життя воїна не вдалося", — йдеться в повідомленні.

На місці події працюють представники військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

За даними пресслужби штабу операції Об'єднаних сил, від початку поточної доби зафіксовані 5 порушень режиму припинення вогню з боку НЗФ. Вони відривали вогонь поблизу Водяного, що на Приазов’ї, біля Авдіївки, у районі населеного пункту Мирне та неподалік Березового.

Про дії НЗФ повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Читайте також: НЗФ важко поранили білоруського добровольця на Донбасі

Нагадаємо, що НЗФ два дні поспіль обстрілювали житловий сектор прифронтової Авдіївки Донецької області. Внаслідок обстрілу пошкоджено і зруйновано кілька будинків. 

Прямий ефір