1/4 фіналу Євро-2020: сьогодні збірна України зіграє з командою Англії

Президент общается с футбольной командой. Фото: Zelenskiy/Official

Сьогодні, 3 липня, відбудуться заключні поєдинки 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу. Збірна України проведе поєдинок на Олімпійському стадіоні в Римі, де вперше в історії може увійти до четвірки кращих команд континенту, інформує "Дом".

Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом. Його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1". Зазначимо, що в Україні працює 11 офіційних фанзон, де вболівальники можуть разом переглянути гру та підтримати команду країни.

Транслюватимуть матч і на Центральному та Південному залізничних вокзалах у Києві. Напередодні там вже встановили монітори.

Напередодні матчу 1/4 фіналу Євро-2020 між Україною та Англією президент Володимир Зеленський традиційно підтримав гравців та їхнього наставника Андрія Шевченка, поспілкувавшись відеозв'язком.

"Поговорили, посміялися, налаштувалися! Знаєте, про що думаю? Англійців часто називають "батьками футболу", у нас — один із наймолодших складів на цьому Євро. Так от — сьогодні є хороший шанс показати, що батькам є чого повчитися в дітей. Хлопці, ловіть свою гру, думайте лише про перемогу, а ми зробимо все, щоб ви ні на мить не забували: з вами на полі — 40 мільйонів українців!", — написав глава держави у Telegram.

Переможець матчу Україна — Англія зустрінеться в 1/2 фіналу з кращою командою пари Чехія — Данія, які 3 липня о 19:00 змагатимуться в Баку (Азербайджан).

Читайте такожМатчі 1/4 фіналу Євро-2020 — коли дивитися і що чекає на українську збірну (ВІДЕО)

Нагадаємо, Україна вперше в історії вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи.

Прямий ефір