Українські військові приєдналися до флешмобу президента на підтримку збірної України з футболу (ВІДЕО)

К флешмобу в поддержку сборной Украины по футболу присоединились украинские военные. Скрин из видео: Facebook/ ООС

До флешмобу на підтримку збірної України з футболу, який запустив президент Володимир Зеленський напередодні матчу 1/8 фіналу Євро-2020 між Україною та Швецією, приєдналися українські військові. Відповідне відео оприлюднив пресцентр штабу ООС у Facebook, інформує "Дом".

"Я — військовий медик. Я турбуюся про здоров’я наших військових. Нашій збірній я хочу побажати міцного здоров’я та наснаги до перемоги. Будьте бійцями. Перемагаємо разом", — зазначив військовий медик Збройних сил України.

Українські бійці висловили підтримку футболістам і наголосили, що і на футбольному полі є місце для спортивного подвигу. Також вони нагадали, що за збірну вболіватимуть мільйони українців.

"У вас на формі написане гасло "Слава Україні! Героям Слава!". Так і ми, українські військові, й українці підтримуємо один одного", — зазначив військовослужбовець ЗСУ.

Нагадаємо, футбольна збірна України в 1/8 фіналу Євро-2020 зійдеться в поєдинку зі збірною Швеції. Матч відбудеться сьогодні, 29 червня, на національному стадіоні Шотландії "Хемпден Парк" у Глазго. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Напередодні матчу президент України записав зворушливе відео на підтримку української збірної та закликав усіх українців взяти участь у флешмобі. Першими до нього приєдналися прем'єрміністр Денис Шмигаль та міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Прямий ефір