165 порушень зафіксувала ОБСЄ на Донбасі впродовж доби

Фото: www.osce.org

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 165 порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Про це йдеться у звіті місії за 20 квітня, інформує "Дом".

Найбільше порушень тиші спостерігачі зафіксували у Донецькій області, — 138, і 27 — на Луганщині.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 138 порушень режиму припинення вогню, зокрема п'ять вибухів (один вибух у повітрі та чотири вибухи невизначеного походження)", — йдеться у звіті.

Більшість порушень трапилася в районах на південному та північному заході від Сигнального, непідконтрольного уряду. Також напруженою була ситуація в районі Ясного.

У Луганській області зафіксували 27 порушень режиму припинення вогню, зокрема шість вибухів невизначеного походження. Більшість сталися в районах на сході та південному сході від Попасної та Золотого, які розміщені на лінії дотику.

Нагадаємо, 18 квітня один український військовий загинув, ще один отримав поранення внаслідок обстрілу незаконних збройних формувань на Донбасі.

Як уже повідомлялося, перший заступник голови Верховної Ради України, віцемаршалка Сейму Польщі Малгожата Госєвська та віцеспікер Сейму Литви Паулюс Саударґас сьогодні, 21 квітня, відвідають Донбас.

Прямий ефір