Поліція Донецької області розкрила низку злочинів (ВІДЕО)

Фото полиции Донецкой области

Під час відпрацювання Мирнограду правоохоронці розкрили низку злочинів та встановили учасника незаконних збройних формувань (НЗФ). Про це з посиланням на поліцію Донеччини повідомляє "Дом".

Провести профілактичне відпрацювання Мирнограда наказали командувач Об’єднаних сил та начальник поліції Донецької області. За підсумками заходів задокументовані два злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Також встановлена особа, причетна до НЗФ.

Поліцейські виявили два автомобілі, які перебували в розшуку, та ліквідували точку продажу контрафактного алкоголю. Було перевірено 18 власників зареєстрованої зброї та виявлено три порушення у цій сфері. Складено 36 протоколів за різні адміністративні правопорушення.

"Під час одноденного відпрацювання правоохоронці перевірили 540 громадян, 215 транспортних засобів та 54 підоблікових особи", — повідомили у поліції.

Нагадаємо, заступнику міністра оборони РФ Андрію Картаполову оголосили підозру через керівництво вторгненням на українську територію у 2014-2015 роках, зокрема — захоплення Іловайська та Дебальцеве. 

Читайте також: Венедіктова відзвітувала про перший рік роботи на посаді генпрокурора (ВІДЕО)

Прямий ефір