Я християнин-протестант, — актор і ведучий Костянтин Октябрський

Костянтин Октябрський. Скриншот: kanaldim.tv

Актор та ведучий програми "Ранок Вдома" на телеканалі "Дім" Костянтин Октябрський розповів в інтерв'ю "ТиКиїв", що є християнином-протестом. Віра допомагає йому не занепадати духом у складні часи.

"У такі часи людям необхідна підтримка, певна опора на щось або віра в щось. Мені трохи простіше в цьому сенсі, бо я — вірянин. Я розумію, що моє життя не обмежується існуванням тільки в цьому світі. У мене є опора, є підтримка вірян в моїй громаді. Я — християнин-протестант, парафіянин Київської єврейської месіанської громади: до неї належать євреї, які вірять в Іешуа Месію, тобто Ісуса Христа. Але в цій громаді не лише євреї — є й українці, грузини, вірмени, азербайджанці — всі, хто вірить в Ісуса Христа", — поділився Октябрський.

Збори вірян щосуботи перезавантажують та надають сил, каже ведучий. Завдяки цьому Костянтин особливо цінує цей час.

"Щосуботи ми залишаємо за дверима всі свої справи і всією громадою святкуємо шабат. Я дуже ціную цей час, бо можу перезавантажитися та підзарядитися, щоб потім повноцінно прожити новий тиждень. І тому я не занепадаю духом. Не тому, що я такий потужний чолов'яга. Ні, я слабкий, із певними вадами, але завдяки тому, що я знаю Бога, він змінює мій характер і дає мені сили жити це життя", — додав він.

Повна версія інтерв'ю"Сприймаю популярність як побічний ефект": інтерв'ю з ведучим телеканалу "Дім" Костянтином Октябрським

Прямий ефір