Енергійний пес Бурбон шукає нову родину

Пес Бурбон. Скриншот: kanaldim.tv

Пропонуємо познайомитися із чудовим претендентом на адопцію — Бурбоном. Аби познайомитися з песиком, запрошуємо глядачів "Ранку Вдома" до Центру врятованих тварин URSA.

Бурбон — врятований від людської жорстокості пес. Його ще цуценятком виявили у гаражному кооперативі Кривому Розі.

"Там було сім цуценят. Їм було тоді близько двох місяців, але вони все ж таки чимось заважали людям. До нас звернулася місцева волонтерка та пояснила ситуацію. Попри завантаженість ми забрали цих цуценят. Всіх цуценят ми прилаштували, двоє з них поїхали до Швейцарії, решта залишилася в Україні, але також потрапили в хороші родини. Єдиний Бурбон — сьомий, залишився у нас", — розповіла керівниця Центру врятованих тварин URSA, спеціалістка з адопції собак Аліна Турчин.

Бурбон дуже класний та енергійний, кажуть у притулку.

"Пробіжки ранкові з Бурбоном — це саме те, що йому потрібно. Якщо ви спортсмен і шукаєте собі компанію для бігу, або компаньйона для активно проведеного часу, то Бурбон — це саме цей пес. Він стерилізований, вакцинований. Оброблений від паразитів, ми за цим слідкуємо. Він потребує маленької соціалізації, але загалом повністю готовий до того, щоб потрапити в родину", — резюмувала Аліна Турчин.

Якщо у вас з'явилося бажання взяти Бурбона в родину, чи стати його фінансовим опікуном, переходьте по QR-коду, що бачите на своїх екранах та контактуйте з волонтерами.

Читайте також: Евакуйований з Харківщини пес Кентуккі шукає родину

Прямий ефір