Мій театральний графік розписано до 2026 року, — акторка Віра Кобзар

Віра Кобзар. Скриншот: kanaldim.tv

Віра Кобзар була акторкою Донецького академічного обласного драматичного театру, однак зараз виступає на сцені Центрального будинку офіцерів Збройних сил України у Києві. Про свій театральний графік, розписаний до 2026 року, вона розповіла у програмі "Точка опори" на телеканалі "Дім".

"Кіношний — ні, а театральний на 2025-й уже розписано. Вистави ще додаватимуться. Тут у мене "Серцеїдки", "Про що мріють жінки", "Сильні слабкі жінки" та інші. Зараз репетицій немає. Особисто я нічого нового не готую, але наші продюсери завжди мають у рукаві козирі", — поділилась Віра Кобзар.

У виставі "Про що мріють жінки" партнером акторки є Олексій Вертинський — народний артист України. Працювати з ним не завжди легко, зізнається Віра, однак дивовижно.

"Він дивовижний! Він інакше не може впливати на партнерів та оточення загалом. Моє ставлення до нього спочатку було як у студентки до метра. Потім воно змінилося — як до батька і близького друга. Згодом він став моїм колегою. Під час однієї з репетицій він сказав мені: "Доню, дивись…". Це був такий емоційний момент для мене! Бальзам на душу! Його донька Ксюша сказала, що це для нього як зізнання в коханні. Льоша — це не завжди свято і не завжди комфортно. Якщо дискомфортно Льоші, буде дискомфортно всім іншим", — розповіла вона.

Вертинський вимогливий як до себе, так і до тих, із ким працює. При цьому він ніколи прямо не скаже, що ви щось зробили не так.

"Якщо в якійсь сцені я, як мені здалося, щось не так зробила, то він не каже: "Так, ти щось не так зробила" чи "Нічого страшного". Він говорить: "Я тебе прошу, це ж ти себе обікрала". І все, ти відштовхується потом від цієї фрази. Він вимогливий і до себе, і до оточення", — поділилась Кобзар.

Віра Кобзар — українська акторка театру, телебачення та кіно. Була акторкою Донецького академічного обласного драматичного театру та Ніжинського академічного українського драматичного театру імені М. Коцюбинського. Наразі грає в антрепризних виставах. Знялася в кінопроєктах "Скажене весілля", "Родичі" та "Папік". Одна з останніх прем'єр — серіал "Сховища.  Вісім історій". 

Була у шлюбі з українським актором Олександром Кобзарем. У 2021 році пара оголосила про розлучення. У колишнього подружжя двоє дітей: син Прохір та дочка Варвара.

Читайте також

Прямий ефір