Співачка Мадонна підтримала Глобальний саміт миру у Швейцарії, ініційований Україною

Мадонна. Фото: gettyimages.com

Американська співачка Мадонна виступила на підтримку Глобального саміту миру для України, який відбудеться 15-16 червня у Швейцарії, зробивши особливий акцент на необхідності захисту дітей, повідомляє "Дім" з посиланням на допис артистки в Instagram.

"15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальний саміт миру, присвячений припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 тисяч українських дітей, які були вирвані зі своїх родин та депортовані до Росії", — написала Мадонна.

Вона висловила підтримку саміту, наголосивши, що виступає за мир для всіх дітей у світі, та закликала всіх приєднатися до неї.

"Скрізь, де є конфлікти, страждають діти. Україна, Палестина, Ізраїль, Ємен, Сирія, Нігерія, Конго, Малаві… Цей список можна продовжувати безкінечно. Можливо, ми багато в чому не згодні, але я молюся, щоб ми всі погодилися з тим, що наших дітей потрібно захистити", — додала Мадонна.

Глобальний саміт миру відбудеться 15-16 червня у Швейцарії. Передбачається, що участь у ньому візьмуть глави держав та урядів з усіх континентів. Загалом очікується участь щонайменше 90 країн, з яких половина представляють Глобальний Південь. Українська формула миру — дипломатичний механізм, який пропонує держава для досягнення справедливого закінчення розв'язаної Росією війни.

Читайте також: Фільм "Культурний квест: Україна" з ONUKA отримав денну премію "Еммі"

Прямий ефір