"Ніякого совка": Сили спеціальних операцій відкрили перший рекрутинговий центр

Рекрутинговий центр ССО. Фото: armyinform.com.ua

18 травня розпочав роботу рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій. Тут надаватимуть консультації щодо підготовки, забезпечення та умови проходження служби в ССО, а також допоможуть обрати військову спеціальність, повідомляє "Дім" з посиланням на АрміяInform.

Рекрутери мають забезпечити повний юридичний супровід в оформленні при вступі на службу.

"Сили спеціальних операцій створені за стандартами НАТО. Ми працюємо з найсучаснішою зброєю й у своїй діяльності керуємося інноваціями. Ніякого совка", — заявив під час відкриття центру керівник проєкту Віктор Шевченко.

За його словами, попри досить суворий відбір, рекрутери розглядатимуть усі заявки, які надходитимуть. Потреба є як на бойові спеціальності, так і в забезпечення. Обов’язковим є бажання людини проходити службу в ССО.

Також при рекрутинговому центрі створюється юридична служба, метою якої буде супровід військовослужбовців від початку служби й до її завершення, розповів провідний юрист центру Олег Волошинович.

За його словами, якщо людина звертається в рекрутинговий центр і її цікавить проходження служби саме в ССО, то далі фахівці сприятимуть в оформленні документів в ТЦК та СП, направленню в навчальний центр Сил спеціальних операцій, а також направленню вже безпосередньо в підрозділ.

"Ми зможемо розкрити в людині приховані таланти, і вона зможе на себе подивитися з іншого боку. Якщо говорити про службу саме в ССО, то є такий приємний бонус — надбавка за службу в Силах спеціальних операцій. Мінімальне грошове забезпечення рядового відрізняється приблизно на 10 тисяч гривень, ніж в інших видах військ", — розповів Олег Волошонович.

Консультації можна отримати безпосередньо в рекрутинговому центрі за адресою: Оболонська набережна 7, корпус 1. Або телефоном. Номер гарячої лінії 800 357 174

Також цікаво: QR-код у застосунку "Резерв+" та виклик на ВЛК під час оновлення даних — роз'яснення Міноборони 

Прямий ефір