"Записали фактично з першого дубля, відправили режисеру і забули": акторка Анастасія Цимбалару розповіла про зйомки у серіалі "Новорічна шкереберть" телеканалу "Дім"

Українська акторка театру та кіно, виконавиця ролі волонтерки Тетяни у мінісеріалі "Новорічна шкереберть" телеканалу "Дім" Анастасія Цимбалару закликала своїх підписників в Instagram ділитися враженнями від перегляду та ставити запитання про серіал. 

Акторка розповіла, що пропозиція знятися у кіно у парі з Андрієм Ісаєнко надійшла їй у вересні 2023 року.

"Записували проби у перервах між сценами "Жіночого лікаря". Я психувала, бо не було часу, але сценарій, ну, дуже сподобався. В результаті, записали фактично з першого дубля, відправили режисеру і забули…", — розповіла вона в  Instagram-сторіс.

Затвердження на роль у проєкті актори отримали аж у листопаді. Самі зйомки мали відбуватися у Києві, проте за кілька днів до старту їх перенесли до Карпат. Гори зустріли творчу команду снігом і морозом. 

"На майданчик першого знімального дня ми поїхали відразу з поїзду. Втомлені, брудні і максимально незадоволені. Але коли побачили локацію, а мені вручили цю солодку булочку — песика Тошку, злитися більше було неможливо. Це був чудовий час", — поділилась спогадами Анастасія.

У перші дні після виходу мінісеріал "Новорічна шкереберть" вийшов на перше місце в трендах українського сегменту YouTube та зібрав 1 млн переглядів.

Мінісеріал "Новорічна шкереберть" (робоча назва "Санаторій "Незабудка") став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який провело ДП "МПІУ" у 2023 році.

У ролях: Андрій Ісаєнко, Остап Ступка, Анастасія Цимбалару, Олена Олейнікова, Олександр Щукін, Альбіна Сотнікова, Сергій Івушкін, Олександра Польгуй, Орест Огородник, Христина Федорак, Михайло Дзюба. Також у фільмі знялися VERKA SERDUCHKA (Андрій Данилко), актриса Інна  Білокінь (мама), співачка Олена Романовська.

Виробництво: ТОВ "Полігон Фільм", ТОВ "Рікі-Тікі-Таві".

Продюсери: Оксана Іванюк, Мирон Латик

Режисер: Мирон Латик

Сценарій: Оксана Іванюк, Мирон Латик

Оператори-постановники: Антон Борисюк, В’ячеслав Раковський

Показ серіалу "Новорічна шкереберть" в ефірі телеканалу "Дім" заплановано в суботу, 13 січня. Телевізійна прем'єра відбулась на телеканалі СТБ 7 січня.

Серіал можна переглянути на YouTube-каналі "Дім"

Прямий ефір