Новинка від Люка Бессона та нова інтерпретація історії про Ноїв ковчег – кіноафіша

Фрагмент комедії "Люблю тебе ненавидіти". Скриншот: kanaldim.tv

Щочетверга у кінотеатрах країни змінюється репертуар. З 25 січня на широкі екрани виходять такі стрічки: бойовик "Догмен", комедійну мелодраму "Люблю тебе ненавидіти", комедію "СуперАлібі 2" та пригодницький мультфільм "Історія Тіто та Вінні". Деталі — у "Ранку Вдома".

Люк Бессон презентує нову кіно роботу, але в найкращих традиціях. Бойовик "Догмен" стартує в прокаті вже з 25 січня. Сюжет закручується навколо допиту чоловіка Дугласа, одягненого у закривавлену сукню і який керував фургоном, повним собак. З цього дивного випадку поліцейська психологиня дізнається історію життя затриманого. Зокрема, про його трагічне дитинство, в якому фанатичний та жорстокий батько навмисно закривав його у клітці з розлюченими та голодними псами. Але Дуглас вважає собак найкращими створіннями у світі. З ними у чоловіка існує особливий зв'язок, який допомагає розібратися з негідниками.

Комедійна мелодрама "Люблю тебе ненавидіти" створена за класичною схемою — вороги закохуються одне в одного. Отже, в центрі сюжету Бен та Бі, які не бачилися з часів навчання у коледжі. Вони досі недолюблюють одне одного. Проте наближається день весілля їхніх спільних друзів. Ці двоє вирішують прикинутися парою. Чим закінчиться ця інтрига, дізнаєтеся у кіно з 25 січня.

Відчайдушні герої французької комедії "СуперАлібі" повертаються з другою частиною. Колись вони мали дуже успішний бізнес — забезпечували алібі своїм клієнтам, рятуючи зрадників від ревнощів. Проте тепер ані агентства, ані алібі. Поки один з екснапарників не закохався в жінку, яка ненавидить брехню і наважився зробити їй пропозицію. Майже одразу ж батьки дівчини почали наполягати на знайомстві з батьками майбутнього зятя. Такої зустрічі чоловік допустити ніяк не може, бо ж кому сподобається матір порноакторка та батько шахрай? Чи буде весілля дізнайтеся у кіно з 25 січня.

Мультфільм "Історія Тіто та Вінні" створений спільними зусиллями кінематографістів з Бразилії та Індії. Одного дня з неба починає безупинно лити сильний дощ. Мишенята Тіто та Вінні знаходять порятунок на величезному кораблі, побудованому чоловіком, на ім'я Ной. Потрапити на нього могли усі тварини світу, однак лише по одній особі чоловічої та жіночої статі. Чим закінчиться ця зухвала пригода, дивіться в кіно з 25 січня.

Читайте також: Мультфільм про привида, дилема Енцо Феррарі та детективна історія від Вуді Алена — новинки у кіно

Прямий ефір