На згадку він залишив напис про Путіна: амбасадор United24 Лієв Шрайбер побував на "Ноосфері"

Лієв Шрайбер із капітаном судна "Ноосфера". Фото: facebook.com/AntarcticCenter

Голлівудський актор, амбасадор United24 Лієв Шрайбер відвідав український криголам "Ноосфера". Про це повідомляє Національний антарктичний науковий центр України, передає "Дім".

Актор перебував в круїзі Антарктикою та побачив криголам, який прямував зі станції Академік Вернадський до Чилі в районі острова Кінг Джордж. Через United24 він зв'язався з екіпажем та попросив про зустріч.

"Капітан "Ноосфери" Олександр Гришко залюбки погодився, і вже за кілька годин Лієв піднявся на борт українського флагмана. Звісно, головною темою короткого спілкування стала повномасштабна війна в Україні та можливість нашої держави навіть в таких умовах розвивати науку й антарктичні дослідження", — повідомили у Національному антарктичному науковому центрі.

На згадку про свій візит актор залишив запис українською мовою: 

"Капітану Гришку та екіпажу "Ноосфери" дякую за гостинність, але більше за те, що ви так гордо підняли прапор і нагадали світові, наскільки ми сильні разом. Путін — придурок!!!".

Нагадаємо, у червні 2023 року Лієв Шрайбер на своїй сторінці в Instagram показав світові жахливі наслідки підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Зокрема, він розмістив кадр, на якому видно затоплені будинки в одному з населених пунктів Херсонської області, і розповів, до чого може призвести черговий теракт, вчинений армією РФ.

Також цікаво: Кетрін Винник із серіалу "Вікінги" стала першим амбасадором United24 з Канади

Прямий ефір