Перемоги, єдності, дочекатися рідних: ведучі та гості телеканалу "Дім" вітають українців з Новим роком

Лілія Ребрик, Олена Кравець, Володимир Шумко, Світлана Леонтьєва, Ірина Хоменко, Костянтин Октябрський, NK | Настя Каменських, POSITIFF, KOLA та інші ведучі й зіркові гості каналу "Дім" вітають українців з прийдешнім Новим роком.

Ведуча "Тихого вечора" Олена Кравець побажала українцям, щоб у новому році тихі дні та вечора були частіше і стали правилом, а не винятком, бути сильними та пам’ятати, що "всі ми як народ можемо більше, ніж думають про нас інші".

"Я бажаю у новому році всім нам любові, розуміння, прийняття. Бажаю внутрішньої сили, віри та надії. Бажаю кохання, якого ви чекаєте, і бажаю дочекатися тих, кого ви любите. Бажаю сміху дітей і сліз від щастя. І пам’ятати із вдячністю про кожного, хто віддав своє життя за свободу нашої країни. Допомагати тим, хто робить усе, що від них залежить... А ще я бажаю розуміти та чути один одного, бути сильними, цінувати прекрасне, та завжди ставити на світле!" — звернулась до глядачів Олена Кравець.

"Щиро віримо, що цей рік стане роком Перемоги! Такої жаданої, такої омріяної кожним українцем. Віримо, і давайте будемо щасливими!" — сказала ведуча проєктів "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" Лілія Ребрик.

Ведуча "Ранку Вдома" та "Я не забуду" Ірина Хоменко наголосила на підтримці та надії: "Від щирого серця хочеться побажати, щоб вогник любові, віри та надії ніколи не згасав у вашій душі".

Світлана Леонтьєва, ведуча проєктів "Точка опори" та "Код ідентичності", звернулася зі словами про єдність і Перемогу: "Нам важко, але коли разом — ми сильні, коли ми разом — ми обов’язково переможемо. І це головне бажання усіх українців. І я впевнена, що у нас вистачить сили та мудрості бути разом, бути сильними, допомагати нашим захисникам, які тримають щодня лінію фронту, берегти наших близьких. Перемоги нам усім!"

Ведучий пізнавальної вікторини "Блокпост шоу" Володимир Шумко бажає українцям Перемоги, повернення додому наших воїнів, міцної родини, кохання і взаємної підтримки.

Українці — нація, яка своїм супротивом здивувала весь світ! Українська пісня демонструє нашу жагу до свободи, а артисти не втомлюються писати нові хіти для підтримки духу і давати тисячі концертів з єдиною метою — зібрати гроші для ЗСУ. Напередодні свята у програмі #Муз_Оборона KOLA, NK | Настя Каменських, POSITIFF, Ivan Navi, SKYLERR, Марта Адамчук і багато інших артистів привітали українців з Новим роком.

Співачка KOLA привітала українців у затишному відео, знятому на власній кухні: “Хочу привітати всіх вас з Різдвом і Новим роком, і побажати попри все бути щасливими, попри все бути разом зі своїми близькими та насолоджуватися кожною хвилиною! Я дуже хочу і бажаю всім нам Перемоги в наступному році”.

Відомий співак і автор пісень POSITIFF звернувся до глядачів програми #Муз_Оборона зі студії звукозапису: “Друзі привіт, це POSITIFF! Я вітаю вас зі святом і бажаю всім побільше якісної музики, надихатись і надихати! І не забуваємо допомагати ЗСУ! З Новим роком!”

Звернулася до українців у особливий день і співачка NK | Настя Каменських: “Я хочу привітати з Новим роком найбільш незламну, сильну і хоробру націю у світі — неймовірних українців! Стільки негараздів, скільки випало на нашу долю, дістається мало кому, але ми проходимо ці випробування і стаємо кращими версіями себе. Я бажаю, щоб у новому році здійснилося наше найзаповітніше бажання і ми здобули омріяну Перемогу! Щоб ми були щасливими людьми та наповнювали свої серця тільки любов’ю! З Новим роком!”

Побажала українцям переможного року і молода співачка SKYLERR: "Я хочу привітати з Новим роком всіх україночок і українців, наших захисників і захисниць. І побажати нам усім, щоб усі наші найзаповітніші, найсміливіші бажання стали реальністю! І, звісно ж, у нас є одне на всіх найголовніше бажання — це наша Перемога, тож давайте зараз всі схрестимо пальчики та побажаємо, щоб 2024 рік став Переможним!”

CHEEV побажав українцям натхнення, бути поряд із близькими людьми та не сваритися з найріднішими.

Читайте також: До Нового року телеканал "Дім" підготував спецвипуски улюблених проєктів — що подивитися

Прямий ефір