ДП “МПІУ” оголошує конкурс

ДП "МПІУ", відповідно до Положення "Про організацію та проведення мистецьких конкурсів на Державному підприємстві "Мультимедійна платформа іномовлення України", затвердженого Наказом ДП "МПІУ" від 03 травня 2023 року № 52 та Статуту ДП, оголошує про початок проведення мистецького конкурсу для відбору ідей (концепцій) та створення (виготовлення) відеоматеріалів (сюжетів) для проєкту "Ранок вдома".

Метою конкурсу є відбір конкурентоспроможних ідей (концепцій) та створення (виготовлення) відеоматеріалів (сюжетів) для висвітлення різних актуальних тем та подій  у інформаційно-пізнавальній, розважальній ранковій програмі з метою подальшої закупівлі вищезазначених послуг для потреб 2024 року.

Тип: відеоматеріал (сюжет) з використанням елементів оригінальної зйомки та архівних відео, поєднання репортажних, аналітичних, оглядових частин тощо.

Відеоматеріали (сюжети) можуть містити інформацію про життя країни, про українські міста та громади під час та після агресії, історії волонтерів з України та Європи, інформацію про допомогу з боку держави та благодійних фондів, проведення соціальних програм, актуальну інформацію про спортивні події в Україні та світі, огляд кіно, прем'єр та серіалів, історії цікавих та сучасних українців  тощо.

Перевага буде надана комплексному підходу щодо поєднання різних підходів, стилів та форматів, які будуть мати певну концепцію донесення інформації до цільових аудиторій.

Напрямок: політика, соціум, мистецтво і культура, екологія, технології, права людини, соціальні питання тощо.

Мова: українська.

Хронометраж 1 (одного) відеоматеріалу (сюжету): від 2 до 10 хвилин.

Участь у конкурсі можуть прийняти юридичні особи будь-якої форми власності, що зареєстровані на території України відповідно до чинного законодавства, серед учасників, кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) або посадових осіб таких юридичних осіб немає громадян Російської Федерації та Республіки Білорусь, а також фізичні особи — підприємці зареєстровані на території України, які не є громадянами Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсі та матеріалів (в друкованій та електронній формах)  26.12.2023 року до 18:00 (включно).

Із зазначеною інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Прямий ефір