Приквел "Голодних ігор" та романтична історія з Франції — кіноафіша

Кадр з фільму "Кохання без заморочок"

На великих екранах відсьогодні можна переглянути фантастичний бойовик "Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій" та романтичну комедію "Кохання без заморочок". Про кожен із фільмів дізнавайтеся у "Ранку Вдома".

 16 листопада в українському прокаті стартує фантастичний бойовик "Голодні ігри: Балада про співучих пташок і змій". Як і попередні фільми, цей ґрунтується на однойменній книзі Сьюзен Коллінз. Сюжет закручується навколо проведення Голодних ігор у країні Панем поділеній на 12 збіднілих округів під керівництвом заможного Капітолію. Обрані за жеребкуванням хлопці й дівчата з бідних районів змагаються між собою на смерть. Напередодні 10 ігор вирішено частково змінити правила та залучити наставників з Капітолію, які консультуватимуть гравців. 18-річний Коріолан Сноу походить з заможної родини. Допоки триватимуть ігри, він має опікуватися дівчиною Люсі Ґрей Берт. Чим все закінчиться, дізнаєтесь в кіно.

Романтична французька комедія "Кохання без заморочок" надихне вас, можливо, на безглузді вчинки, а можливо, на щось нове у коханні. У центрі сюжету Софія професорка філософії з інтелігентної родини. Разом з чоловіком вони відвідують культурні заходи, на званих вечорах ведуть інтелектуальні розмови. Однак сплять вони окремо, а метелики в їхніх животах вже давно завмерли. Світ Софії змінюється коли вона закохується у простого робітника Сільвена. Їхні протилежності притягуються, але, як завжди, є нюанс. Чи будуть вони разом? Дивіться в кіно 16 листопада.

Нагадаємо, 16 листопада в прокат виходить "Перший код" — фільм, який змінить уявлення глядачів про українську ІТ-індустрію та розкриє її вплив на світову сферу. Художньо-документальна стрічка "Перший код" вже отримала схвальні відгуки на закритих світових показах у Варшаві, Лондоні, Берліні, Барселоні, Лісабоні, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Читайте також: Продовження "Капітан Марвел", історія Тіма Балларда та фінська драма Акі Каурісмякі — кіноафіша

Прямий ефір