Продовження "Капітан Марвел", історія Тіма Балларда та фінська драма Акі Каурісмякі — кіноафіша

Фрагмент фільму "Марвели"

З 9 листопада у кінотеатрах країни покажуть три новинки. Зокрема, продовження фільму "Капітан Марвел" — про жінок, які рятують світ. Трилер "Звук свободи" — трилер про мережу торгівлі людьми, яку викрив відомий агент Тім Баллард. Буде й трохи романтики від фінського режисера Акі Каурісмякі — "Опале листя". Деталі — у матеріалі "Ранку Вдома".

З 9 листопада в українському прокаті стартує фентезійний пригодницький бойовик "Марвели", що є продовженням фільму "Капітан Марвел". Героїня Керол Денверс у виконанні Брі Ларсон стикається з незрозумілим для неї явищем під час дослідження червоточини, що утворилась між Всесвітами.

Щоразу, коли вона використовує свої сили, опиняється у неочікуваному місці. Те саме трапляється з іншими жінками — Монікою та Камалою. Аби розібратися, чому вони міняються місцями щоразу під час застосування сили, їм потрібно зібратися разом.

Знімати цю історію запросили режисерку Ніа Дакосту, яка напередодні прем'єри дала ексклюзивний коментар "Ранку Вдома".

"Мої перші враження від сценарію важко описати. Я була у захваті, адже героїні це жінки, які разом мали зробити щось нереальне — врятувати одна одну, родину і Всесвіт. Будьте готові посміятися і побачити кілька котів", — сказала режисерка Ніа Дакоста.

Новий кримінальний трилер і драма "Звук свободи" ґрунтується на реальних подіях. У центрі сюжету спеціальний урядовий агент Тім Баллард. Серед його обов'язків — заарештовувати причетних до виготовлення і розповсюдження дитячої порнографії. Під час чергової операції він рятує хлопчика Мігеля. Його та сестричку викрали з Гондурасу торгівця людьми. Хлопчик просить Тіма врятувати його сестру.

Це спонукає агента до рішучих дій — вирушити до непрохідної Колумбії. Чим більше часу чоловік приділяє вивченню проблеми, то очевиднішим стають велетенські масштаби злочинної мережі. Чим це закінчиться дивіться в кіно з 9 листопада.

Фінська комедійна драма "Опале листя" від друга України та видатного режисера Акі Каурісмякі. Випадкова зустріч в караоке барі змінює життя чоловіка та жінки, які шукають своє кохання. Хоча між ними виникає іскра, на шляху до щастя цих двох з'являються численні перешкоди від загублених телефонних номерів до помилкових адрес, алкоголізму та чарівного безпритульного собаки. Чим все закінчиться, дивіться у кіно з 9 листопада.

Також цікаво: Світова прем'єра українського документального кіно "Фото на пам'ять": інтерв'ю з режисеркою Ольгою Черних та продюсером Олексієм Гладушевським

Прямий ефір